zondag 15 maart 2015

Extra grote chocolate-chipcakejes

Deze cakejes zijn heel snel klaar, kan je in grote hoeveelheden maken en vallen in smaak bij jong en oud !


Wat heb je nodig voor 8 stuks ?

  • 105 g zachte boter
  • 110 g kristalsuiker
  • 2 grote eieren
  • 90 g zelfrijzende bloem
  • 100 g pure chocolade, in stukjes gehakt
Hoe maak je het ?
  • Verwarm de oven voor op 190°C.
  • Bekleed een muffinbakblaat met 8 papieren vormpjes.
  • Klop de boter, suiker, eieren en de bloem in een grote kom tot alles net gemengd is.
  • Spatel de stukjes chocolade erdoor.
  • Schep het beslag in de vormpjes.
  • Bak de cakejes in 20-25 minuten in de voorverwarmde oven.
  • Laat afkoelen op een taartrooster.
Tip : in plaats van chocolade kan je ook stukjes appel gebruiken.

SMAKELIJK !!!!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten