zaterdag 25 januari 2014

Oostenrijkse bekertaart

Bij ons thuis is deze chocolade-kokostaart beter gekend als Oostenrijkse bekertaart omdat je geen ingrediënten moet afwegen, maar gewoon een beker kan gebruiken. Als beker kan je een drinkbeker of een koffiemok gebruiken. Een gemakkelijker recept bestaan bijna niet!



Wat heb je nodig ?

  • 1 beker zelfrijzende bloem
  • 1 beker suiker
  • 1 beker cacaopoeder (Nesquick, ...)
  • 1 beker kokosnootpoeder
  • 3 eieren
  • 1/2 beker maïsolie
  • 1 beker zure room (Ik gebruik 2 potjes van 125 ml van Campina uit de Colruyt)
Hoe maak je het ?
  • Alles mengen en in een beboterde vorm gieten.
  • 50 minuten à 1 uur in een voorverwarmde oven van 160° laten bakken.
Smakelijk !!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten