zondag 25 oktober 2015

Bladerdeeghapjes met zalm en geitenkaas / ham en kruidenkaas

Deze hapjes zijn heel gemakkelijk om te maken en werden daarom door ons, als kind, al gemaakt.



Wat heb je nodig ?

  • vellen bladerdeeg
  • sneden ham
  • kruidenkaas
  • plakken zalm
  • smeerbare geitenkaas
  • ei, losgeklopt
Hoe maak je het ?
  • Besmeer de vellen bladerdeeg met de kruidenkaas of geitenkaas.
  • Bedek volledig (laat één rand 1,5 cm vrij) met de hesp of de zalm.
  • Rol op en plaats in plastic folie in de koelkast tot je ze gaat afbakken.
  • Verwarm de oven voor op 175°C.
  • Snijd de rollen bladerdeeg in stukjes van ongeveer 1 cm dik.
  • Plaats ze op een bakplaat en besmeer de bovenkant en de randen met het ei zodat ze mooi bruinen.
  • Bak af in 15 minuten.
SMAKELIJK !!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten